12:59

Urządzenia przywoływania klienta

System przywoływania klienta dla gastronomii

Głównym elementem zestawu przywoływania klienta jest:

  • Zestaw „costerów” urządzeń przywołujących które występują w postaci okrągłej lub prostokątnej.
  • Transmiter czyli urządzenie do wybierania numeru costera ( zamówienia )

Costery mogą być również w różnych kolorach.

O co chodzi w tym systemie ?

Gdy przed kasą stoi tłum klientów czekających na swoje zamówienie, sprawia to wrażenie, że trzeba długo czekać aby coś zjeść.
Kucharz o skośnych oczach krzyczy „ziamówienie dziecionte” ???? czyli które ?
Na szczęście Ty drogi restauratorze już kupiłeś w firmie BH-Wandex system przywołania klienta.
Też masz tłum klientów są jednak są rozproszeni po całej restauracji.
Nowy gość chodzący do baru widzi, że zaraz podejdzie do kasy i zamówi to na co ma ochotę.
Po zamówieniu gość otrzymuje do ręki coster.
Gdy zamówienie jest już gotowe coster przez miganie światłem, wibracją lub oba te elementy razem informuje gościa o tym że może odebrać potrawę.
Zasięg costera to kilkadziesiąt metrów.
Jeśli przypadkowo  coster zostanie wyniesiony poza zasięg, włącza się migające światło oraz uciążliwe piszczenie.

Jeśli chcesz uzyskać więcej bezpłatnych informacji oraz cenę
kliknij w poniższy przycisk.

Naciśnij mnie